Den gyllene Elgen

År 1911 grundades medicinföretaget Pharmacia i Apoteket Elgens lokaler på Karlavägen 27 i Stockholm. Där tog apotekaren Gustaf Felix Grönfeldt fram en ”mirakel-medicin” som skulle motverka trötthet och sömn-problem.

Idag har Sänghuset Elgen, på samma adress, tagit över staffetpinnen i strävan mot en bättre sömn. Vår ”mirakelmedicin” är underbart sköna sängar.

Sedan 10 år tillbaka har vi ett av branschens bredaste sortiment på sängar i alla prisklasser. I vår utbyggda butik på Karlavägen 27, har vi över 40st provsängar.

Välkommen till Sänghuset Elgen.

omoss
prisgaranti

Bästa prisgaranti

Hos oss får du alltid bästa prisgaranti. Hittar du sängen annonserad till ett rabatterat pris hos någon annan får du minst samma rabatt hos oss.

hemleverans

Hemleverans

Vi hjälper dig gärna med leverans och montering av dina varor och kan även ombesörja bortfrakt av din gamla säng mot avgift.

ranta

Räntefri avbetalning

Hos oss kan du dela upp din betalning helt utan ränta och avgifter. Välkommen med frågor för detaljerad information.

mattanpass

Måttanpassat

Du kan beställa sängar och madrasser efter dina speciella mått och önskemål. Hör av dig till oss för att få veta mer.

”Tusen tack, Sänghuset Elgen, för all hjälp! Sängen är helt suverän. Och ni har varit så kunniga, professionella och vänliga hela tiden, 5 getingar på Expressen-språk!”
/Lena Rydin

”Innan vi bytte hade vi båda ofta ont i rygg och nacke. Våra besvär försvann med Ekens säng, den är väldigt skön. Vi frågar oss numera varför vi väntade så länge med att köpa en riktigt bra säng.”
/Anna-Carin och Michael Enwall

”Ett stort tack till butiken. Kom i kontakt med Sänghuset Elgen via att det var en annons i tidningen som jag ringde på. Hästensängarna är i högsta kvalitet och bra för miljön plus att jag sover så gott. Är jätte nöjd med sängarna. PS:Elgen har säljare som kunden uppskattar”
/Lena Westlin

”Jag köpte min säng hos Sänghuset Elgen för 6 år sedan och är fortfarande jättenöjd. Efter det har jag varit tillbaka och köpt sängtillbehör och jag blir alltid lika väl bemött. Eftersom hjälpen och kunskapen är i hög klass har flera stycken i min familj och släkt köpt sängar hos Sänghuset Elgen.”
/Sara Tranarp

Kontakta oss

Kontakta oss för frågor eller funderingar. Vi hör av oss så snart som möjligt.

Not readable? Change text. captcha txt