Unknown

Tempur

Din bästa nattsömn startar här

Tänk om din kropp kändes så perfekt avslappnad, nästan som om du svävade? Tempur®-madrasser formar och anpassar sig exakt efter din kroppsform och stödjer dig på ett sätt som gör att du känner dig tyngdlös. Det unika tempur®-materialet är mjukt där du vill ha det och fast där det behövs™, så du kan vakna upp redo för dagen som ligger framför dig.

Historia

Vår historia började när NASA utvecklade ett tryckavlastande material för att ge dämpning och stöd för astronauter under den påfrestande uppskjutningen. De behövde en exceptionell metod för att jämnt fördela vikt och tryck. Detta unika material blev senare TEMPUR®. Allt sedan dess, har våra forskare och ingenjörer genom ytterligare forskning och utveckling, fulländat och utvecklat denna teknik för att skapa en kollektion av madrasser, sovsystem och kuddar, som ger dig din bästa nattsömn. TEMPUR® är det enda madrass- och kuddföretaget som är erkända av NASA och certifierade av Rymdstiftelsen, US Space Foundation.

Idag är det bara en handfull toppforskare på TEMPUR® som känner till den egenutvecklade formulan för att göra TEMPUR®-materialet. Vi tillverkar materialet i våra egenägda produktionsanläggningar i Danmark och USA, aldrig utanför företagsägda anläggningar. Vi investerar kontinuerligt i forskning och utveckling för att söka nya innovationer inom sömn och se till att vår teknologi och produkter alltid levererar den bästa möjliga nattsömnen. Tempurs forsknings- och utvecklingsteam av vetenskapsmän och ingenjörer söker ständigt efter nya produktinnovationer och testar kontinuerligt befintliga produkter för att säkerställa högsta kvalitet.

Madrasser

Oavsett din form, storlek eller ålder tycker vi på TEMPUR® att din madrass ska anpassa sig till din kroppsform – inte tvärtom. Det är därför vi har skapat tre olika madrasskollektioner, var och en med en unik känsla. Alla är utformade för att forma och anpassa sig efter just din kroppsform. I din lokala butik kan du testa var och en av känslorna och låta din kropp bestämma vilken som passar dig bäst.

Tempur har ett brett sortiment av lösa bäddmadrasser och Tempurkuddar i olika tjocklekar, storlekar och komfort.

a-bed-like-no-other_grey_cmyk_medium
TEMPUR-North_continental
TEMPUR North

Nya sängsystemet TEMPUR® North™ har inspirerats av det vidsträckta landskapet och den orörda naturen i Norden. Den har en minimalistisk, rundad design och flytande estetik som gör att den sticker ut i designmängden. Genom att kombinera en naturliknande enkelhet med en omsorg för detaljer och en önskan att ompröva den traditionella sängen, är North™ ett iögonfallande exempel på ny Nordisk formgivning.

experience_4000_melange-l.melange
TEMPUR Experience

Oavsett om du väljer TEMPUR Experience Basic, Continental eller Adjustable (ställbar), kan du njuta av denna säng natt och dag. Våra designers har skapat en unik tvåfärgad möbel i matchande, lugnande, slummer-vänliga nyanser. Sängen är helt klädd i en exklusiv möbeltextil av Gabriel av Danmark, som inte bara är vacker och stark, men också miljöcertifierad, hygienisk och säker för din hälsa.

Topper 7 Smooth_R
TEMPUR Original Pillow 2015
Kontakta oss

Kontakta oss för frågor eller funderingar. Vi hör av oss så snart som möjligt.

Not readable? Change text. captcha txt