630_kolleksjon

Svane

Om Svane®

Det handlar om att ligga i framkant. Våra innovativa och tekniska produktfördelar gör att vi ligger en svanhals före våra konkurrenter. Det är därför vi säger att det är insidan som räknas.

Kvalitet sedan 1937

1937 lanserade Ekornes norska möbelproduktion sitt första varumärke; Svane®. Det är långt från Svane, anno 1937 fram till idag, men folks förtroende för varumärket är lika starkt. Detta är ett förtroende vi måste göra oss förtjänta av varenda natt. Därför har vi alltid haft som mål att vara tidigt ut med ny teknik och innovativa lösningar för vila och sovkomfort. Vår kontinuerliga satsning på innovation, kombinerat med lång erfarenhet, är det som skiljer Ekornes’ Svane®-madrasser från andra massproducenter. Eftersom vi fokuserar på det som finns inuti madrassen kan vi erbjuda unik komfort för alla.

Välj madrassen som passar dig

Vi har alla olika preferenser då det gäller typ av madrass och liggkomfort. Vill du använda sängen till att se på TV eller surfplattan, så att du behöver en ställbar säng? Eller du kanske behöver en madrass att lägga i en säng du redan har? Vi har olika madrasser som täcker ditt behov. Oavsätt vad du väljer är det insidan som avgör hur god sömnen blir.

Det är insidan som räknas

På Ekornes Beds säger vi att det är insidan som räknas för att det är materialen i madrassen som avgör om du sover gott i månge år, eller inte. Det er en fördel att sängen er fin att se på och att den ser bra ut i sovrummet, men den ska också innehålla kvaliteter som ger dig god sömn.

IntelliGel är ett exempel på att vi tar sömnkomfort på allvar och att det är insidan som räknas. Detta unika material ger dig tryckavlastning i områden som axlar- och höftparti, stöd för att kunna röra dig och variera liggställning, och god ventilation i madrassen som gör att den får en behaglig temperatur.

2014 lanserade vi en ny bäddmadrasskollektion där vi har förädlat filosofin om att det är insidan som räknas. Innehållet och textilkvaliteten i bäddmadrasserna visar att vi inte bara bryr oss om det estetiska, utan även valet av material. Läs mer om egenskaperna här.

Du ser inte alla produktfördelar Svane har med blotta ögat – men sen är det ju insidan som räknas.

Svane
produktbilde_zense
Kontinentalsängar

Modeller: Svane Zense Kontinentalsäng, Svane Zonic Kontinentalsäng, Svane Silhouette Kontinentalsäng, Svane Zefir Kontinentalsäng, Svane Nobel Kontinentalsäng och Svane Mood Kontinentalsäng.

Svane_Zesam_dbl_reg_15
Ställbara sängar

Modeller: Svane Zesam ställbar dubbelsäng, Svane Zefir ställbar säng, Svane Nobel ställbar säng och Svane Mood ställbar säng.

Svane_spring_box_crevin_graphite
Ramsängar

Modeller: Svane Zesam dubbelsäng, Svane Zefir ramsäng, Svane Nobel ramsäng och Svane Mood ramsäng.

Kontakta oss

Kontakta oss för frågor eller funderingar. Vi hör av oss så snart som möjligt.

Not readable? Change text. captcha txt