supreme-dynamique-sc15_feature-large

Jensen

Bättre sömn och en piggare morgondag

Med behaglig skandinavisk design inspirerad av den sagolika norska naturen och liggkomfort av högsta kvalitet är Jensen Sängar formade så att du kan sova riktigt gott. Vi erbjuder exklusiv liggkomfort i såväl enkelsängar som dubbelsängar och justerbara sängar vilka alla ger ett skonsamt stöd till kroppens känsliga zoner i såväl din rygg som dina höfter, axlar och skuldror – oavsett om du föredrar ett mjukt eller hårt underlag. Dessutom hittar du flera vackra sängtillbehör såsom gavlar, nattbord, ben och stilfulla sängbänkar. Sov gott på natten och orka mer på dagen.

Liggkomfort

Jensens produkter är konstruerade för att ge maximalt stöd och liggkomfort för kroppen. Istället för att hålla fast vid traditionella metoder och material, har Jensen alltid strävat efter att söka den bästa lösningen, vilket också innebär användning av de mest moderna materialen.

Målsättningen att sträva efter den optimala liggkomforten är naturligtvis också drivkraften bakom de innovationer som gett Jensen ett så starkt namn i branschen. Flera nya tryckavlastande material och nya uppbyggnadslösningar har genom åren därför burit vår signatur. Zonindelat fjädersystem är ett av många exempel. Att ytterligare optimera zontänkandet, med stretch i tyget, är ett annat.

Innovation och design

Sängen ska vara så mycket mer än bara en plats där du sover. Sängen är en del av din livsstil. Vår utvecklingsavdelning jobbar ständigt på nya innovativa lösningar för hur sängen och sovrummet skall användas. Många av branschens mest innovativa produkter har ofta burit Jensens signatur.

Vi värnar om vår skandinaviska design. Med naturinspirerat material, trendiga textilier och ett tidlöst formspråk, har vi mer än en gång bevisat att en Jensensäng kan vara vacker att vila ögonen på. Att vi dessutom belönats med Norska Designrådets pris för excellent design hela två gånger (sist med Jensen Eden i 2009) är en bekräftelse på vår filosofi.

Jensen
filter-ram
Ramsängar

Utöver våra vändbara madrasser är rammadrassen den enklaste i Jensens sortiment. Våra rammadrasser har vanligtvis ett dubbelfjädrande fjädersystem. De har en kraftig ram och går att använda i befintliga sängramar eller som fristående med Jensenben, eller tillsammans med Jensen Mistral sockel. Modeller: Signature, First, Diplomat, Diplomat Nordic, Ambassadör, Ambassadör Nordic, Prestige, Prestige Nordic, Supreme, Supreme Nordic.

filter-kontinental-3
Kontinentalsängar

I en Kontinentalsäng är liggkomforten oslagbar med Jensen Pocket on Pocket Technology. Sängen har dubbla madrasser med upp till tre individuella fjädersystem. Våra kontinentala madrasser har hel liggyta utan hårda kanter i mitten, men teknologin ger trots detta möjlighet för individuellt val av hårdhet. Modeller: Signature, First, Diplomat, Ambassadör, Prestige och Supreme.

filter-justerbar-2
Ställbara sängar

I en ställbar Jensensäng får sängen en helt ny funktion och ger dig större möjlighet till avkoppling. Låt din ställbara Jensensäng justeras efter din perfekta liggställning och komfort. Eller varför inte kolla på söndagsfilmen i din ställbara Jensensäng, istället för i soffan? I tillägg har den också Jensen Pocket on Pocket Technology. Modeller: Signature, First Dream och Supreme Aqtive.

Kontakta oss

Kontakta oss för frågor eller funderingar. Vi hör av oss så snart som möjligt.

Not readable? Change text. captcha txt