Unknown

Hästens

Riktig sömn, skräddarsydd för dig

Varje säng som tillverkas i vår fabrik i Köping är skräddarsydd. Det betyder att alla sängar är gjorda för hand efter dina önskemål på mått, fasthet och färg. Det tar tid men det är resultatet som räknas. Inga detaljer är för små för våra sömnmakare som har förfinat hantverket i generationer.

Hantverk Sömnmakarna

Att få vakna utsövd har varit vår drivkraft i generationer. Vi har gjort det till vår mission att erbjuda den bästa sömnen. Därför har våra sömnmakare förfinat hantverket sedan 1852 och använder bara de finaste naturalmaterialen för att ge dig de bästa förutsättningarna för en god natts sömn. Vår produkt är mer än en säng, det är en investering för livet.

Med passion för sömn

Som Sveriges äldsta sängtillverkare ser vi det som vårt uppdrag att förändra världen. Med en god natts sömn – varje natt. Att skapa den perfekta sömnen har varit vår passion, och dröm, sedan 1852.

Vi använder finaste naturmaterial, för en sömn som är lika djup och naturlig som dess grund. Och precis som för 160 år sedan, och fem generationer sedan, bygger vi våra sängar för hand med noga omsorg och stolthet, i vår fabrik i Köping. Att sova i en Hästens är både rogivande och energigivande, natt efter natt.

Den bästa sömnen

Visste du att det finns något som är bättre än vad de flesta menar med ”sömn”? De flesta har nämligen aldrig upplevt den typ av sömn som vi vet är möjlig i en Hästenssäng, tillverkad för hand av finaste naturmaterial. Många sängföretag hävdar komfort, oavsett kvalitet, men din kropp kan inte luras. Hästens omsluter dig med en skön känsla som inte bara lugnar kropp och själ men som också ger dina sinnen energi. Unna dig att uppleva riktig sömn.

Hästens
Kontinentala sängar 

Vividus, 2000T, Proferia, Auroria och Luxuria är Hästenssängar av så kallad kontinental typ – dvs först en tjock fjädrande underdel, därefter ytterligare en tjock fjädrande madrass och, högst upp, en bäddmadrass för fulländad sovkomfort.

Ramsängar 
Hästens ramsängar består av en tjock fjädrande säng och en bäddmadrass högst upp för bästa sovkomfort. Välj mellan Superia, Excel och Marquis.
Ställbara sängar 
Hästens ställbara sängar har utvecklats från Hästens kontinentala sängar. Bekväma och mångsidiga – för vakna stunder, avkopplande vila samt djup sömn. Välj mellan Lenoria och Novoria.
Kontakta oss

Kontakta oss för frågor eller funderingar. Vi hör av oss så snart som möjligt.

Not readable? Change text. captcha txt