elite1

Elite Sängar

Om Elite Sängar

Elite Sängar är ett modernt svenskt sängmärke. Vår ledstjärna är att leverera produkter med högsta komfort där kunden får mer säng för pengarna.

I kreativa miljöer vid Mälarens strand i Kungsör skapar våra hängivna och skickliga hantverkare en produkt med inställningen att ingenting är omöjligt.

Elite Sängar skapar dina drömmar.

Exclusive Kontinental

Det är med stolthet vi kan presentera Elite Exclusive Kontinental. Stjärnan i vårt breda sängsortiment sticker ut på alla sätt och vis. Genom sin moderna elegans har vi skapat en exklusiv möbel till hemmet med unika geneskaper för en estetisk, rofylld och ergonomisk riktig sömn.

Hantverket är uppbyggt på materialval av yttersta kvalitét. Med extra höga och trippelfjädrande resårer har vi skapat ett system som fångar upp varje tryck individuellt och ger en känsla av att man svävar. Konstruktionen gör också att sängen ges en formstabilitet av yttersta klass.

Genom att vi använder smartfiber i varje beståndsdel andas sängen och leder bort fukt och värme från din kropp. Grunden för en god sömn där din egen kropp får bestämma förutsättningarna och reglera temperaturen.

Som ytfinish har vi valt Softfoam. Ett material som genom unika egenskaper släpper igenom luften och samtidigt ger en mjuk och avlastande yta.

Möbeln vilar på en solid grund där råvara och hantverk borgar för en stabil ram. Sängen är uppbyggd på furu av högsta kvalité. Virkets formstarka egenskaper i kombination med fingerskarvade hörn ger tyngd, hållbarhet och en stabilitet utöver det vanliga.

Exclusive Ram

Genom vårt system med dubbla res&arin;rer och ett extra högt fjädringsdjup har vi lyckats skapa en av marknadenss bästa ramsängar anpassad för alla kroppar. Den unika tryckavlastande tekniken ger bädden en otroligt följsam yta för kroppen och ger känslan av en kontinentalsäng. Med gediget hantverk och materialval av yttersta klass ges sängen en formstabilitet långt utöver det vanliga.

Exclusive Ställbar

Exclusive ställbara säng förenar modern design, individanpassad funktion och komfort av yttersta klass. Med ett högkvalitativt system där varje fjäder fångar upp allt tryck individuellt ges känslan av en säng med flera resårer. Vi har i denna säng samlat all vår senaste teknik i en beståndsdel. Med våra tystgående motorer ställer du sängen i det läge som kroppen förtjänar. Från läsning till sömn.

Elite Sängar
Exclusive2a
Exclusive Kontinental

Modeller: Borgholm, Vidby och Exclusive kontinental.

Exclusive3a
Exclusive Ram

Modeller: Vadstena och Exclusive.

Exclusive4a
Exclusive Ställbar

Modeller: Vaxholm och Exklusive ställbar.

Kontakta oss

Kontakta oss för frågor eller funderingar. Vi hör av oss så snart som möjligt.

Not readable? Change text. captcha txt